23-01-2015 Polseres Candela

CandelesTal com us vam comentar tenim molts projectes per aquest trimestre. Un d’ells, és el taller de “POLSERES CANDELES” que estem preparant per al proper divendres 23 de Gener.

Les famílies dels nens d’Oncologia de l’Hospital San Joan de Déu estan recaudant diners pel laboratori d’investigació d’aquest hospital, mitjançant aquestes polseres. Potser molts de vosaltres ja les coneixeu, pels que no, us expliquem breument la seva bonica història.

Una voluntària de l’hospital va ensenyar a la Candela a fer polseres mentre li feien el tractament de Quimioteràpia. La Candela li va ensenyar a fer-les als seus amics de l’Hospital, i com tothom volia tenir la seva “polsera Candela”, van decidir vendre-les per obtenir diners per invertir a la investigació de la seva malaltia. D’aquí va sorgir aquesta iniciativa tan bonica i que ja comença a tenir els seus fruits. Al laboratori d’investigació s’estudia cada cas de cada nen individualment, i actualment s’ha aconseguit un 80% d’èxit. Però encara queda molt.

Des de l’AMPA proposem fer un taller perquè cada nen/a i mare/pare de l’escola pugui tenir la seva polsera Candela. Cadascú farà la seva polsera al seu gust, per la polsera més senzilla la donació serà de 3€ , però també hi ha amb més guarniments per uns 5€.Seran els mateixos pares/mares i familiars d’aquests nens que vindran a ajudar-nos a fer les polseres. Pensem que és un taller amb uns valors molt importants per transmetre als nostres fills/es com la solidaritat i el treball en equip. Us adjuntem uns vídeos amb més informació i amb l’explicació de com es fan les polseres per si voleu anar practicant.

DES DE L’AMPA US ANIMEM A QUE TOT EL TARRA TINGUI LA SEVA POLSERA, LA INVESTIGACIÓ ENS AJUDARÀ A TOTS !

DIVENDRES 23 DE GENER A LES 16.45h
AL MENJADOR DE L’ESCOLA
US ESPEREM!!!!

 

 

You may also like...

Leave a Reply