14-02-2015 Rua Carnestoltes 2015

150121_xarxes_carnestoltes_2015_capcelera_blog_840x188_eguntin-01

Carnavalers i Carnavaleres el dissabte és el dia de l’Avarícia i després de tants preparatius i assajos sortirem pels carrers del Prat a mostrar la feina feta a tots aquells que vulguin venir a veure’ns !!

Sa Majestat Carnestoltes ens ha donat les següents instruccions per al dissabte 14 de febrer a la Rua:

– La nostra comparsa surt en la 12a posició, per tant haurem d’arribar cap al final d’Apel·les Mestres i la penúltima posició d’aquest carrer és la nostra. Hem de ser allà a partir de les 19 hores i ens anirem col·locant en fileres de dues persones de manera ordenada i tranquil·la.

– Us recordem que les persones que estiguin preparant la carrossa portaran un adhesiu taronja i es col·locaran per la meitat de la comparsa, ja que arriben tard perquè estan realitzant el muntatge de la nostra carrossa i després s’han de disfressar.

– Ens recomanen no utilitzar els carrers principals de la ciutat per desplaçar-nos per tal de què mantenim el factor sorpresa a la Rua.

– Recordeu que és molt important mantenir les fileres i la distància pertinent tant amb el de davant i amb la persona del nostre costat.

-Aquest any la Rua estrena itinerari i finalitzarem a la Capsa, on realitzarem l’exhibició del nostre ball durant dos minuts i serà gravat, aquesta gravació de l’exhibició de totes les comparses es passarà a Jardins de la Pau el dimecres de cendra en pantalla gran durant els actes de Carnestoltes.

– Alguns de vosaltres ens havíeu demanat si es podien llençar caramels, ho hem consultat i està prohibit!!!

– Els pares/mares dels nens i nenes de P3 I P4 que vagin a la carrossa si poden venir a les 17:00 a l’escola els hi explicarem el funcionament per recollir als nens de la carrossa i aquells que no hagin signat l’autorització podran signar-la.

– Tots i totes les persones que es van apuntar per assistir com a seguretat a la Rua si poden passar per l’escola a les 17 hores, els donarem l’acreditació i les indicacions que ens han donat els organitzadors. Us recordem que només poden anar al costat de la plataforma i la Rua els encarregats de seguretat acreditats.

Gràcies a tots i totes per participar i formar part d’una de les cinc comparses més nombroses de la Rua !!

La Comissió de Carnestoltes hem preparat tot amb moltes ganes i esperem que gaudiu amb els vostres fills, famílies i els Carnavalers del Tarradellas plegats d’una Rua divertida i respectuosa amb tothom !!!!

You may also like...

Leave a Reply