24-04-2015 Berenar solidari

 

com ja us vam avisar recentment, tenim moltes activitats preparades per aquest tercer trimestre… i per reposar forces després de Sant Jordi, res millor que el ja tradicional

BERENAR SOLIDARI DEL TARRA!!!!

La majoria de vosaltres ja sabeu com funciona, però us recordem que serem a la sortida de l’escola, divendres dia 24 d’abril des de les 16:30h i fins a finalitzar les existències.

A la nostra paradeta hi podreu trobar:

– entrepans i deliciosos pastissos casolans per 1€ i
– begudes a 0,50€.

Els tickets els podeu comprar al mateix moment, i us recordem que tots els beneficis de la venda seran donats al Banc d’Aliments del Prat.

 

*Com a novetat aquest any també podreu comprar les samarretes de moda: Samarretes del Tarra (màniga curta) en talles de nen i adult a la vostra disposició a la venda per 3€…no us quedeu sense!!!

 

A tots els pares i mares que vulgueu col·laborar en aquesta iniciativa solidària, us agrairíem que ens féssiu molts i molts pastissos, pa de pessic, magdalenes, galetes, coques… totes aquestes especialitats casolanes que tant agraden als nostres nens! Us demanem que ompliu aquest   FORMULARI  per tal de poder fer llistes d’ingredients i posar-les a la nostra paradeta.

També necessitarem la vostra col·laboració per preparar els entrepans a partir de les 15:30, i per ajudar a la venda a partir de les 16:30, així que, apunteu-vos a donar un cop de mà… els que pugueu col·laborar us haureu d’apuntar omplint les vostres dades. Cliqueu aquí COL·LABORADORS

Entre tots ens en sortirem!

Us esperem a tots!!!!!

 

You may also like...

Leave a Reply