9-05-15 Sessió Estalvi Energètic

Aquest proper dissabte 9 de maig a les 11h teniu​ la darrera oportunitat per assistir al taller d’estalvi energètic que organitzem a l’Escola J.Tarradellas amb la col·laboració de l’Ampa d’aquest centre. Creiem que és un taller força interessant per a tothom, per a estalviar i per a entendre que només hem de consumir la energia necessària, no més!

Vine i t’ensenyarem a entendre la factura, quines són les tarifes més econòmiques, com baixar la potència,  etc… I com estalviar energia i diners amb mesures senzilles.

Porta la teva factura i t’explicarem com estalviar fins a 300€ / any

Inscripcions al web www.elprat.cat/educacio

És molt important que us inscriviu a l’activitat perquè estem organitzant una ludoteca solar per als més petits!!

Es tracta d’una proposta perquè els infants treballin diferents activitats relacionades amb la energia solar (cotxes solars, forn solar i una cuina parabòlica per fer xocolata!!!) i entenguin d’una forma lúdica la importància d’utilitzar energies renovables.

pdf24 Cartell Estalvi Energetic

You may also like...

Leave a Reply