05-06-2015 Berenar solidari

Ja tenim data pel 2on BERENAR SOLIDARI DEL TARRA del curs 2014/2015, el 5 de juny! Acomiadarem la jornada partida dels nostres fills amb un berenar, la recaptació del qual es transformarà en aliments pels més necessitats.

Els preus d’entrepans, porcions de pa de pessic, i fruita serà d’ 1 €
El preu de les begudes és de 0´50 € unitat

Animeu-vos a participar i tots aquells que vulgueu col·laborar aportant un pa de pessic, magdalenes, galetes, etc…com ja sabeu haureu d’omplir el següent formulari  amb els ingredients que contenen.

[wpgform id=’1555′]

Un cop tinguem la recaptació d’aquest segon berenar, i juntament amb l’import recaptat anteriorment, realitzarem la compra dels productes que el Banc d’aliments ens diu que són més adients en aquest moment i rebreu un correu amb les fotos i la informació tal com fem sempre.

Com sempre necessitarem la vostra col·laboració, aquesta vegada per preparar els entrepans a partir de les 15:30, ajudar així que, apunteu-vos a donar un cop de mà… els que pugueu li comuniqueu a algun membre de l’AMPA o envieu mail.

Us informem que també podreu comprar les samarretes de moda: Samarretes del Tarra (màniga curta) en talles de nen i adult a la vostra disposició. (Els pares/mares que les vau encarregar les teniu reservades). Ampliem la paradeta amb les motxilles de l’AMPA

Preu motxilla 3€
Preu samarretes: ADULTS 4€ INFANTILS 3€

Us esperem a tots i totes el proper dia 5 de juny al pati de l’escola !

You may also like...

Leave a Reply