28-10-2015 Reunió d’inici de curs

Benvolguts pares i mares

Ara que ja hem engegat el nou curs i ja tenim les extraescolars en marxa, és el moment de fer la Reunió d´Inici de Curs, que com ja sabeu, aquest any té especial importància, perquè és també la Reunió on es renovarà la Junta de L’Ampa.

Agraïm a totes les famílies el suport i la confiança que ens heu fet en aquests 3 anys i amb aquest que hem començat, 4 cursos escolars que portem al capdavant de l’Ampa. Ha sigut una feina molt reconfortant i un repte que hem assumit amb il·lusió i moltes ganes, i que ara volem traspassar a un nou equip que pugui continuar treballant. Creiem que la responsabilitat dels pares i mares no s’acaba quan deixem els nens i nenes a la porta de l´escola, i per això us animem a que participeu de la vida educativa dels vostres fills, cadascú dintre de les seves possibilitats, perquè només treballant junts podem tirar endavant aquest projecte d’Ampa.

Us recordem que hi ha moltes activitats que realitzen els vostres fills/lles que depenen exclusivament de la gestió de l’Ampa, així doncs, és especialment important que hi hagi un equip de pares disposats a continuar-les gestionant:

– EXTRAESCOLARS

– MENJADOR

– SOL.LICITUD DE SUBVENCIONS

– COLABORACIÓ AMB EL CENTRE EN DIVERSES ACTIVITATS

– FESTES I ACTIVITATS DE CARNESTOLTES, SANT JORDI i FI DE CURS entre d’altres.

– DINAMITZACIÒ DE LA BIBLIOTECA

– SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

– PARTICIPACIÓ EN CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE, CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL I PLENARIS D’AMPA

– WEB DE L’AMPA

Animeu-vos i presenteu les vostres candidatures del 19 al 23 d’Octubre com sempre a través del nostre mail o a la bústia de l’AMPA.

Malauradament en cas que no apareguin persones per formar la nova junta de l’AMPA, un/a president/a, un/a secretari/a i un/a tresorer/a, es dissoldrà la Junta de l’Ampa amb totes les conseqüències que comporta. La Junta actual pensem que tres cursos i l’inici d’aquest són suficients per la nostra aportació i que cal renovar la Junta i donar-li una nova empenta. Nosaltres estarem durant uns mesos al costat de la nova Junta per assessorar-los en el que calgui. Animeu-vos és una feina gratificant i a favor de l’educació i formació dels nostres fills i filles.

Si teniu qualsevol consulta o dubta contacteu amb nosaltres

Per parlar de tot això, ens cal la vostra presencia!

Us esperem el proper dia 28 d´octubre a les 17:30h al Menjador de l’escola.

Hi haurà servei d’acollida pels nens i nenes que ho necessitin.

 

 

You may also like...

Leave a Reply