Cloenda teatre del Tarra (2014-15)

Aquí teniu la cloenda de les activitats de teatre del Tarradellas del curs passat. Com podeu veure si ajuntem El Kaddish (amb la Maria Donoso) i l’escola Josep Tarradellas, sempre en surt una gran combinació.

Els més petits van representar LA PETITA PRINCESA basat en el conte “El Petit Príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry. El narrador és un aviador que, de resultes d’una avaria de motor, ha hagut d’aterrar al desert Sàhara. L’endemà del seu aterratge forçat, una petita veu desperta l’aviador i li demana: «Si us plau… dibuixa’m un xai!». L’aventura només acaba de començar.

Amb Judih Alcantara, Irene Polo, Martí Jimenez, Sofia Tarazaga, Mar Izquierdo, Marissabel Muriano, Laura Martos, Lucía Pueyo.

Direcció: Maria Donoso
Audiovisuals: Lluis Higueras i Maria Donoso

Els grans van representar BUSCANT MALALA una obra de creació col·lectiva de 17 nenes i 1 nen, que reflexiona en clau de gènere sobre el dret a una educació per tothom, sense distinció de sexe, raça o religió.

En paraules de la mateixa Malala: “Un nen, un mestre, un bolígraf i un llibre poden fer canviar el món. L’educació és l’única solució. L’educació primer de tot”

Amb Maria Jose De Luna, Noa Martín, Adriana Morán, Paula Rodríguez, Paula Bellart, Basma Laantri, Noelia Aparicio, Carolina Colmenero, Celia Del Prado, Iratxe Ezcurra, Aina Gómez, Claudia González, Miriam Izquierdo, Natalia Jiménez, Yaiza Mata, Marta Agudo, Jesús Leonardo, Naiara Gómez.

Direcció: Maria Donoso
Audiovisuals: Lluis Higueras i Maria Donoso

 

 

Una gran feina tant del Lluis i la Maria com dels nostres petits i petites.

You may also like...

Leave a Reply