06-11-2015 Inaguració Biblioteca i Espai per pares

Tal com us van informar ahir a la reunió de famílies, el pròxim divendres 6 de Novembre farem la inauguració de la “nova biblioteca” i des de l’AMPA hem col·laborat renovant la secció de llibres d’Anglès i creant una secció per pares/mares.

En aquest espai trobareu llibres pedagògics de diferents temàtiques, però tots amb un objectiu comú, facilitar eines de suport per ajudar i millorar l’educació i el dia a dia dels nostres fills/filles.
Volem fomentar la participació de les famílies en l’educació dels nens/nenes, i facilitar un espai on es pugui trobar lectures per totes les edats. Compartir estones de lectures pot ser l’inici d’un nou vincle familiar.
Esperem que us agradi aquesta iniciativa i que tingui èxit.

Perquè coneixeu aquesta nova Biblioteca esteu tots convidats, el pròxim 6 de Novembre a les 16.45h al vestíbul de l’escola.
Farem una presentació molt divertida!!!

You may also like...

Leave a Reply