21-11-2015 VIII Jornada Tothom Educa

Benvolgudes i benvolguts,
Des de la Regidoria d’Educació, emmarcada en el Programa de foment de la participació, us volem convidar a la VIII Jornada Tothom Educa, que es portarà a terme el matí del proper dissabte 21 de novembre de 2015 a l’Escola M. H. Josep Tarradellas, a partir de les 9.15 h.

Aquest any ens acompanyarà Jordi Collet i Sabé, sociòleg i professor de la facultat de pedagogia de la Universitat de Vic, que presentarà la ponència Família i Escola, enfortint vincles, on s’analitzaran els aspectes que condicionen la participació dels diferents sectors de la comunitat educativa, per determinar quines estratègies es poden posar en marxa per a la seva millora. Posteriorment, guiarà un treball de grup per tal de posar en comú els diferents punts de vista i aportacions. La darrera part constarà de la presentació d’alguns dels projectes desenvolupats per les AMPA del Prat.

Cada cop són més les evidències de com la formació i el treball conjunt dels membres dels diferents sectors de la comunitat educativa són claus per avançar en la coresponsabilitat, com a element definitiu en la millora de l’èxit educatiu, pel que us animem a assistir i a fer extensiva aquesta invitació als membres del vostre consell escolar i la resta de professorat, famílies, alumnat i d’altres professionals i personal del centre o servei.

La jornada requereix d’inscripció prèvia, on es detallarà l’assistència dels infants, i es pot fer a través del web municipal www.elprat.cat/educació o clicant l’ enllaç següent inscripció a la jornada. 

Hi haurà servei de ludoteca per als infants a partir de 3 anys.

tothom_educa_llapis_v2b

 

You may also like...

Leave a Reply