Seguretat a la Rua de Carnestoltes

​​Benvolguts carnavalers,

Ja queden menys de 3 setmanes per la rua de carnestoltes i encara que uns dies abans us passarem e-mail amb indicacions pel mateix dia, us volem avançar ​un parell de​ temes:

Hi ha pares i mares que s’han ofert per anar de seguretat a la rua el 06 de febrer. Tots ells/elles i s’hi ha altres persones interessades, hauran d’assistir a la reunió que es farà el dissabte vinent dia 23 a les 16​:​30h al menjador de l’escola, per organitzar la seguretat, distància i tasques a realitzar.

Us preguem que contesteu aquest correu totes les persones interessades amb el vostre nom i cognom

D’altra banda, tal com vàrem comentar el di​umenge ​passat a l’assaig, hem decidit afegir a les màscares de dona un tros de passamaneria daurada o plata, perquè li doni un toc més elegant a la disfressa: nosaltres ens encarreguem de comprar-ho i haureu de recollir-lo els dies d’assaig (seran 0,50€ per cada mascara).

Per últim, us recordem que l’​assistència als assajos és més que necessària: Aquest any sortim en segona posició i farem una exhibició de 2,5 minuts davant del jurat a la Capsa: tots els participants s’haurien de saber la coreografia.

Encara queden 4 assajos: us hi esperem a tots!!

 

Ampa Escola Josep Tarradellas
JUNTS SEMPRE SUMEM!!!

You may also like...

Leave a Reply