Extraescolars (inscripció on-line i beques)

Benvolguts pares i mares,

Us hem fet arribar els fulls d’oferta de les activitats extraescolars d’aquest curs perquè pugueu decidir a quines volen apuntar-se els vostres fills. També ho podeu consultar a la nostra web

Aquest any tenim una novetat important, es pot fer inscripció on-line.

Qui pot accedir? Pot accedir qualsevol soci de l’AMPA que estigui al corrent de pagaments i amb totes les dades informades (compte bancari, targeta sanitària dels infants, emails de contacte)
Com puc accedir? A l’apartat d’enllaços de la web del AMPA (www.ampatarradellas.org) hi teniu un enllaç a “Gestió extraescolars“. Un cop aquí us demanarà un usuari d’entrada i una clau.

  • usuari: el email de contacte que heu donat a l’AMPA
  • password: els quatre darrers dígits del compte bancari amb el qual pagueu les extraescolars

Que es pot fer? Inscriure als teus fills a les activitats extraescolars. Les activitats d’anglès i piscina no es poden gestionar pel sistema on-line.
La inscripció on-line és definitiva? SI, però de la mateixa manera que si ho fas en paper, en cas que hi hagin més inscrits a una activitat que el seu aforament caldrà un sorteig per configurar la llista d’espera.
Es pot fer la gestió on-line durant tot el curs? NO, aquest sistema només estarà actiu durant el primer període d’inscripcions. La resta de l’any funcionarem com sempre (visitant a l’AMPA)
He de canviar el número de compte bancari, ho puc fer on-line? de moment no, però “estem en ello”…  Pots dirigir-te al email de l’AMPA o passar-te en horari d’atenció.
Com puc saber si realment el meu fill està inscrit? Durant tot l’any es podrà entrar al sistema i consultar tant les inscripcions dels teus fills, com els pagaments realitzats. De totes maneres quan s’acabi el primer període d’inscripcions penjarem al pati de l’escola la llista d’inscrits a les activitats. Es molt important comprovar que tot està correcte.

Esperem que aquest sistema on-line us faciliti la gestió.

Aprofitem aquest correu per informar que, igual que l’any passat, l’Ajuntament ha aprovat les beques per les activitats extraescolars. Només es beca una activitat per alumne, s’ha de demanar un certificat a l’AMPA un cop l’alumne estigui inscrit i s’ha de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament. Aquí teniu les bases de les beques. Tingueu en compte que no podrem fer certificats fins que no finalitzi les inscripcions i s’hagin fet els sorteigs en cas de llistes d’espera.

You may also like...

Leave a Reply