Voluntaris Carnestoltes

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, volem donar les gràcies a totes les persones que van fer possible la rua de l´any passat i, molt especialment, a les companyes de la comissió per totes les hores que hi van dedicar, als pares i mares que ens van donar suport i a totes les persones que d´una manera o d´una altra ens han fet possible gaudir, cada any, d´aquesta magnífica rua del Tarra. Tot i no guanyar l´any passat ens consta que va ser tot un èxit.

D’aquí ben poquet començarem amb els preparatius per a l´organització de la rua de carnestoltes de la nostra escola per part de la comissió de Carnestoltes: inscripcions, lema, disfresses, cançons, coreografies, carrossa, assajos …

Aquest any, un cop més, des de la comissió fem una crida a tothom que hi vulgui participar. Us demanem que us apunteu de voluntaris, ja sigui per ajudar-nos i/ o per formar part activament de la comissió de Carnestoltes. Cada granet de sorra és important. Trobem que des de fa ja uns anys, el nombre de participants ha pujat considerablement mentre que les persones que organitzem seguim sent molt poquetes.

A mesura que s’acosta el dia de la rua el treball s’anirà intensificant i necessitem persones que es puguin comprometre a una continuïtat. Remarquem aquesta continuïtat perquè és primordial per a aconseguir un bon projecte, amb una carrossa ben bonica i una comparsa ben lluent.

Si et sents amb ganes d´acompanyar-nos en aquest preciós projecte, envia’ns un e-mail a carnestoltestarradellas@gmail.com

Estarem encantats de comptar amb tots i totes els/ les que vingueu. No us penedireu, segur que repetiu.

Us necessitem a tots i totes!!! Ens ho passarem pipa no, lo següent!!!

 

You may also like...

Leave a Reply