21-04-2017 TarraJordi Solidari

Ja ha arribat… Ja està aquí….

És el TARRAjordi solidari!!!

Hem pensat que aquest any per Sant Jordi farem una festa solidària. Una tarda plena d’activitats divertides i diferents per a tothom, amb l’única finalitat que tots participem i recollim diners per donar-ho a l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu, volem lluitar contra les malalties rares!!!

I què són les malalties rares??? Són les malalties que tenen poca prevalença, afecten menys de 5 persones per cada 100.000 habitants. D’aquestes malalties, el 80% afecta nens. Aquestes malalties es caracteritzen per escassa informació biomèdica i científica. L’escàs nombre d’afectats i la seva dispersió geogràfica, fa que sigui difícil el seu estudi i coneixement. El patiment dels nens i les famílies es veu incrementat per absència de tractament curatiu a la majoria d’elles. La investigació és un dels principals elements que pot influir a tenir una major esperança per aquests nens.

Per això, des de l’AMPA volem demanar la vostra participació en aquesta tarda tan especial… Ho tenim tot preparat perquè sigui una altra tarda solidària magnifica al TARRA!!!

Els llibres que esteu donant des de fa uns dies, els vendrem durant la festa, el preu serà d’1 o 2 € perquè pugueu emportar-vos els llibres que vulgueu i a la vegada d’ésser solidaris, estem potenciant el consum racional i sostenible… Potser hi trobeu el llibre que fa temps volíeu llegir!!

I si la tarda és solidària, no pot faltar el nostre estimat… BERENAR SOLIDARI, marca diferenciadora de la nostra escola. Gràcies a la col·laboració d’Ataula tindrem el pa de pessic més bo del món!!

I, per tenir un record, aquells que vulguin es poden fer la foto que immortalitzarà una tarda especial. Farem un taller de fotos amb efecte visual al vestíbul de l’escola, on els nens i nenes del Tarra faran de forçuts simbolitzant la força que fem tots junts per lluitar contra les malalties rares. Serà una activitat molt diferent i molt divertida!!!

També pels més petits tindrem un taller de treballs manuals on podrem fer targetes de Sant Jordi amb les nostres meravelloses carxofes del Prat.

Per poder contribuir a la donació també vendrem xapes i punts de llibres solidaris a 1€ del TARRAJordi, disseny en el qual ha col·laborat la il·lustradora local i molt reconeguda pel seu treball, Purificación Hernández. Les teniu disponibles ja a l’AMPA i les podreu comprar també el mateix dia de la festa.

A més, tindrem una animadora que ens amenitzarà la tarda i farà que la diversió, la solidaritat i el bon ambient del TARRA traspassi les parets de l’escola i arribi a tots aquests nens i nenes que tant necessiten la nostra col·laboració i participació.

A més a més, la Natàlia, la Laura, la Irene, la Marta i l’Alba, alumnes de 4t, ens acompanyaran aquella tarda i vendran polseres fetes per elles mateixes a benefici del càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu.

Així que… us esperem el divendres 21 d’abril a les 16,30 hores.

Recordeu, tots els diners recollits aniran destinats a la investigació de les malalties rares a benefici de l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu.

Des de l’AMPA i l’escola, us animem a participar en aquesta festa i tornar a demostrar que, un cop més … AL TARRA, TAMBÉ SOM SOLIDARIS!!!

Moltes gràcies a tots per col.laborar!!!!
Us recordem que NO hi haurà activitats extraescolars perquè tothom hi pugui participar de la festa.

You may also like...

Leave a Reply