Menú sorpresa Març i Abril

Us informen que al pròxim menú de menjador de Març /Abril hi ha una novetat.

L’últim divendres de cada mes seran els alumnes els que triaran el menú. Sempre que siguin plats saludables. Tots els nens posaran a una bustia que els agradaria dinar i “els plats guanyadors ” s’aniran cuinant els diferents divendres.

Pensem que amb aquesta iniciativa estaran més motivats i més contents. Sobretot aquell alumnat que és usuari fixe del servei de menjador.

Informa-vos també que hi ha una Comissió de Menjador que està formada per membres de l’AMPA, direcció, mestres de diferents cicles coordinadora de menjador i l’empresa ECOATAULA. Tots junts treballem perquè cada dia funcioni millor el servei de menjador .

Salutacions
COMISSIÓ DE MENJADOR

You may also like...

Leave a Reply