Portes Obertes Taekwondo

Benvolgudes famílies,

Obrim de nou les portes del nostre gimnàs per fer-vos partícips d’una classe de taekwondo amb els vostres fills/es. Us ensenyaran molts dels moviments que treballem diàriament. Si no podeu assistir vosaltres, poden venir els avis, les àvies, els tiets, les tietes….

Les portes obertes seran al mes d’abril. Els dies 3, 5 i 6 de 16.30 a 17.30 hores.

Si us plau, porteu roba còmoda i no oblideu de gaudir del nou tatami que hem comprat fa uns dies per fer l’activitat més enriqueridora i divertida!!!!!!!!

Aprofitem per comunicar-vos que durant el mes de maig es realitzaran els exàmens de canvi de cinturó a porta tancada. Aquest any, el nou cinturó és a càrrec de les famílies. Ho podeu gestionar directament amb el monitor de l’activitat.

Moltes gràcies i us esperem!!!!


Salutacions.

You may also like...

Leave a Reply