IMPORTANT ! Vaga 3 d’octubre

Benvolgudes famílies,

La repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a treballadors i treballadores amb un dels instruments més preuats que tenim: la VAGA.
Les imatges d’ahir són més greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau.

Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes.

Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi tancant l’escola. L’alumnat, la societat, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i acceptarem com guanya la força davant la raó.

Així doncs, demà 3 d’octubre:

  • No hi haurà classe normal, per tal d’ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és només un dret sinó un deure.
  • No hi haurà servei d’acollida ni servei de menjador.
  • No hi haurà CAP activitat extraescolar.

En horari de 9 a 12:30 i de 15 a 16:30 l’escola funcionarà amb serveis mínims tal com ens marca la ordre del Departament de Treball, Afers Social i Famílies.

Escola Honorable Josep Tarradellas
AMPA Escola Josep Tarradellas

You may also like...

Leave a Reply