La vuelta al cole 2017

Després de la gran acollida del darrer any, tornem a participar a la “VUELTA AL COLE”, organitzada per la Fundació Unoentrecienmil.

Com ja sabeu, tant l’escola com l’AMPA treballem conjuntament perquè a més del temari curricular, s’ensenyin a l’escola valors tan importants com la solidaritat.

La Fundació Unoentrecienmil és una organització sense ànim de lucre que dóna tots els seus beneficis a la investigació de la LEUCÈMIA INFANTIL. Per recaptar aquests diners, organitzen diferents esdeveniments, entre ells la nomenada “Vuelta al Cole”.

Aquesta volta és una carrera solidària que es fa a les escoles, a la que participen centres educatius de tota Espanya que aquest any, tindrà lloc el divendres 20 d’Octubre.

La seva dinàmica és molt senzilla, consisteix a fer una volta al circuit que es marcarà al pati de l’escola. Per poder fer-la, cada participant farà una donació d’1€ i rebran el seu dorsal. Aquest any, com a novetat, s’entregarà un diploma a cada participant en la meta.

L’any passat la II Edició de la Vuelta al Cole va ser un gran èxit. Amb la suma de tots els socis i centres (més de 70), que vam participar es va aconseguir una IV Beca d’Investigació per valor de 100.000€.

Entre tots, hem d’aconseguir que torni a ser una tarda inoblidable i molt divertida!!!!

Més endavant, us donarem més informació perquè estem amb els preparatius…

Reserveu la data!!!
Divendres 20 d’Octubre de 2017
16:45 h
El pati de l’escola

 • Qui pot participar?
  • TOTHOM!!!, alumnat, docents, famílies (pares, mares, avis, germans, germanes, tiets,tietes…).
 • On poc fer-me amb els dorsals?
  • A l’AMPA de l’escola els dies:
   • Matins: 16-17- 18-20 d’octubre de 9.05h a 9.30h
   • Tardes: 16-17- 18-19 d’octubre de 16.35 a 17.00h
 • També hi haurà el clàssic BERENAR SOLIDARI!!!
  Tots els beneficis del berenar es​ sumaran als de la carrera i es donaran tots a la Fundació.  Tornarem a comptar amb la col·laboració de l’empresa del servei de menjador Ecoataula elaborant els pans de pessic
 • I no podien faltar els nostres amics del teatre Kaddish que es sumen a la tarda solidària, amenitzant la volta amb una divertida animació

L’empresa Mail Boxes sempre col·labora de forma solidària i ens regala la impressió dels cartells

US CONVIDEM A TOTS PER SEGONA VEGADA A FER LA VOLTA AL TARRA, NO FALTEU!!!

 

You may also like...

Leave a Reply