Cloenda teatre 2017-18

Aquest any hem fet els deures. Aquí us deixem el vídeo de l’obra de teatre que van representar els alumnes del Tarra. Com sempre, un plaer veure aquests petits i petites artistes.

Gaudiu de la funció!

EL VIATGE ( una obra infantil )

basat en el llibre “El viatge” de Francesca Sanna

És molt difícil posar-se d’acord en l’obra de teatre que vols fer a final de curs… als adults també els hi costa molt posar-se d’acord i és aleshores quan passen aquelles coses txungues de veritat i nosaltres deixem de poder menjar patates fregides i fins i tots, alguns nens han de marxar de la seva llar i començar un llarg viatge…

El Leo diu que si la teva motxilla va carregada de guerra, allà on vagis sempre hi haurà guerra. També diu que la opció més fàcil és no escoltar-se i acabar en baralles, per això hem de poder esforçar-nos i evitar-ho. Sembla que tots estem d’acord en això.

Farem un llarg viatge i no sé si aconseguirem arribar a algun lloc, el que sí sabem és que el viatge és l’important i que estem junts en això.

Ens acompanyeu en el nostre viatge plegats?

You may also like...

Leave a Reply