PratiJordi 2021

Aquest any no volíem perdre l’essència de la diada de Sant Jordi i, després de valorar opcions, ens vam animar a crear un projecte molt diferent. Aquest projecte es diu Pratijordi i s’ha fet amb la col.laboració de diverses AMPA’s i AFA’s i altres entitats de l’Ajuntament. Amb aquest projecte es pretenia que els infants de El Prat visquin el món de la literatura de moltes maneres. Per aquest motiu volem donar les gràcies per tota la feina realitzada i explicar-vos tot allò que podreu fer durant la setmana del 19 al 25 d’abril.

  • Gràcies a famílies de l’Escola Josep Tarradellas podreu fer la gimcana literària amb codis QR que estaran repartits per tota la població. Els infants, amb l’ajuda vostra, hauran d’escanejar el QR amb el mòbil o tauleta que els portarà a un joc que han de resoldre. La finalitat és aconseguir esbrinar el títol d’un conte si volen obtenir el carnet d’ajundant de Drac. Per cada prova que resolguin obtindran una lletra (El nivell de les proves és variat i ho poden gaudir grans i petits). Per facilitar la tasca s’ha generat un plànol amb els punts on es troben els codis QR i una cartilla per escriure les lletres que aconseguireu (Tot ho podreu descarregar als QR dels cartells que estaran penjats pel poble o a la web de l’ajuntament. Us facilitem el link de la cartilla per si ho voleu tenir ja:
    https://santjordielprat21.github.io/)
  • Gràcies a les famílies de l’Escola del Parc podran viure el conte de Sant Jordi d’una forma diferent amb Sant Jordi sobre rodes. Estigueu ben atents perquè potser quan menys us ho espereu us trobeu als personatges de Sant Jordi voltant pel poble!
  • Gràcies a les famílies de l’Escola Jacint Verdaguer podran escoltar sempre que vulguin el Conte radiofònic.
  • Gràcies als gestors de la biblioteca, que organitza un concurs de punt de llibre, plasmaran les seves creacions artístiques sobre paper i podran deixar-ho a la Bústia literària. La plantilla per poder plasmar les creacions estarà a l’accés a la web de l’ajuntament i es podrà deixar a la bústia literària que es posarà a la sala d’infantil de la Biblioteca Antonio Martín o per mail a b.prat.am@diba.cat.
  • Gràcies als organitzadors del lecxit, que han promogut la formació de Booktubers de Sant Jordi, sentireu recomanacions literàries de la mà dels propis infants de El Prat.

El Pratijordi s’ha fet amb molta il.lusió, així que esperem de tot cor que us agradi! I volem acabar aquest mail donant les gràcies molt especialment a @elbauldepilarin, Mail boxes, Purificación Hernández i a tots els comerços del Prat que, tot i que no els hem pogut incloure a tots, s’han mostrat oberts a facilitar col.laboracions al projecte.

PratiJordi 2021: https://www.elprat.cat/educacio/participacio/pratijordi-2021

You may also like...