Un comiat del curs 2021-22… Inoblidable!

Durant els últims dies d’escola hem gaudit d’unes festes plenes d’esbarjo, joc i emocions.

Tot i els entrebancs dels últims dos anys, hem recuperat els somriures sense mascaretes i hem pogut celebrar que, poc a poc, tornem a la normalitat. Per això, hem pogut celebrar l’acabament del curs i l’entrada de l’estiu com es mereix! Cada curs, amb les seves dinàmiques i jocs, tots plegat com a escola i com a comunitat.

En el cas dels més petits, hem jugat a pintar-nos les cares, hem jugat amb l’aigua, hem fet manualitats i hem muntat un gran circ. Ens infants de primària també han fet una immersió al circ, hem fet titelles i ens hem posat mascaretes! Els castellers de la ciutat ens han ensenyat com pujar un castell. L’aigua també ens ha ajudat a passar els dies més calorosos!

Aquí teniu les fotos:

Ei3 i Ei4

Ei5

1r, 2n, 3r

4t, 5è i 6è

Hem ballat, hem gaudit i ens hem acomiadat d’un curs força difícil però amb l’esperança posada en el que ve. També hem dit adéu a la promoció que acabava la seva estança a la nostra escola i els hem desitjat les millors de les sorts i encerts a la seva vida.

Bon estiu a tothom!

You may also like...