Activitats extraescolars

pdf24 Llibret d’Activitats Extraescolars 2022-23

 

pdf24 Normativa extraescolars 2022-2023

pdf24 Full domiciliació bancaria (SEPA)

pdf24 Autorització dades

pdf24 Autorització recollida alumnat

pdf24 Full de baixa d’ activitats extraescolar

Des de l’Ampa de l’escola gestionem l’oferta i organització de les activitats extraescolars que s’ofereixen per als vostres fills i filles. Algunes d’aquestes activitats son ja un clàssic i tots les coneixem (basquet, futbol, natació) i d’altres s’han anat incorporant,per tal d’ampliar l’oferta a nens i nenes de totes les edats i amb inquietuds diferents.

Es per aquesta raó, per l’esforç en tenir activitats de qualitat i que recullin els interessos de tots els alumnes, que les noves extraescolars s’inicien sempre amb la condició que la seva continuïtat dependrà del funcionament i assistència que tinguin en el primer trimestre.


Les inscripcions a les activitats extraescolars són totes on-line, seguint la filosofia ecològica i sostenible de l’escola, reduint d’aquesta manera la despesa i el consum de paper. Les famílies que no tinguin accés a internet podran fer la inscripció directament a l’AMPA al Setembre.

Podeu fer les inscripcions a partir del 5 de setembre.

Qui pot fer la inscripció?
Qualsevol soci de l’AMPA que estigui al corrent de pagaments i amb totes les dades informades (compte bancari, targeta sanitària dels infants, email de contacte). Per poder gaudir de les activitats extraescolars cal ser soci de l’AMPA, aquelles inscripcions de les famílies que no siguin sòcies abans del dia de començament de l’activitat seran esborrades.

Com puc accedir?
A l’apartat d’enllaços de la web de l’AMPA (www.ampatarradellas.org) hi teniu un enllaç a “Gestió extraescolars”. Un cop aquí us demanarà un usuari d’entrada i una clau.

Aquí teniu unes instruccions

Que es pot fer?
Inscriure als teus fills a les activitats extraescolars. L’activitat d’anglès no es pot gestionar pel sistema on-line. L’heu de fer a través de Kith.

La inscripció on-line és definitiva?
SI, però en cas que hi hagin més inscrits a una activitat que el seu aforament caldrà un sorteig per configurar la llista d’espera. Aquest sorteig es farà la darrera setmana de setembre. Recordeu que per que siguin definitives caldrà ser soci de l’AMPA.

Es pot fer la gestió on-line durant tot el curs?
NO, aquest sistema només estarà actiu durant el primer període d’inscripcions. La resta de l’any funcionarem com sempre (presencialment a l’AMPA).

He de canviar el número de compte bancari, ho puc fer on-line?
No… pots dirigir-te a l’email de l’AMPA o passar-te en horari d’atenció.

Com puc saber si realment el meu fill està inscrit?
Durant tot l’any es podrà entrar al sistema i consultar tant les inscripcions dels teus fills, com els pagaments realitzats. Quan s’acabi el primer període d’inscripcions, penjarem al pati de l’escola la llista d’inscrits a les activitats. És molt important comprovar que tot està correcte.