Activitats extraescolars

pdf24 Activitats Extraescolars 2017-18

pdf24 Funcionament General de les activitats extraescolars

pdf24 Fulla inscripció infantil 2017-18

pdf24 Fulla inscripció primària 2017-18

 

pdf24 Autorització recollida alumnat

pdf24 Full de baixa d’ activitats extraescolar

Des de l’Ampa de l’escola gestionem l’oferta i organització de les activitats extraescolars que s’ofereixen per als vostres fills i filles. Algunes d’aquestes activitats son ja un clàssic i tots les coneixem (basquet, futbol, natació) i d’altres s’han anat incorporant,per tal d’ampliar l’oferta a nens i nenes de totes les edats i amb inquietuds diferents.

Es per aquesta raó, per l’esforç en tenir activitats de qualitat i que recullin els interessos de tots els alumnes, que les noves extraescolars s’inicien sempre amb la condició que la seva continuïtat dependrà del funcionament i assistència que tinguin en el primer trimestre.


Aquí tindreu les receptes de cuina sense foc: receptes


MERCAT D’EXTRAESCOLARS

L’any passat vam engegar aquesta iniciativa de fer una petita mostra de les activitats extraescolars que s’ofereixen a l’escola, just abans del inici del curs, per que tots els pares i mares tingueu l’oportunitat de conèixer de primera ma quines son les propostes que teniu disponibles, en què consisteixen, quins son els objectius de cadascuna i com estan organitzades. També podeu conèixer de primera ma els monitors i resoldre qualsevol dubte abans de formalitzar les inscripcions.