Anglès

untitledKith es una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la gestió de l’Anglès Extraescolar exclusivament especialitzada en col·legis.

Els nostres valors han sigut sempre crear i mantenir una metodologia d’ensenyança propi i en constant actualització, oferir sempre una comunicació propera amb les famílies i adaptar-nos a les necessitats dels centres escolars.

Infantil

El nostre innovador mètode per a l’educació infantil està creat considerant les capacitats cognitives i habilitats dels més petits. És un programa lúdic, divertit i dinàmic, basat en una gran varietat de contes, jocs, cançons i activitats especialment creades per a ells. Així, l’aprenentatge del idioma es converteix en una experiència positiva i enriquidora.

Els objectius didàctics estan orientats a:

  • Aprenentatge de vocabulari, rutines i estructures bàsiques
  • Ús de la diversió com a recurs per aprendre anglès.

Primària

Oferim un mètode motivador i complet, dividit en 7 nivells. D’aquesta forma, aconseguim una adaptació completa a tot el nostre alumnat, independentment del seu nivell inicial. En aquesta etapa educativa, i seguint una metodologia lúdica i dinàmica, es treballen les quatre habilitats de la llengua: comprensió escrita, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral.

Treballem amb tres objectius finals clars per als nostres alumnes:

  • Capacitar als alumnes perquè utilitzin l’anglès de manera espontània en múltiples situacions de la vida quotidiana.
  • Obtenir les seves primeres titulacions a nivell internacional:  Cambridge YLE i Trinity College London .
  • Construir una base sòlida del idioma sobre la qual es continuï treballant durant l’Educació Secundària.

Secundària

El nostre programa per a Educació Secundària es caracteritza per la contextualització de l’anglès en situacions reals i actuals. És pràctic, motivador i dinàmic i s’orienta cap a la producció del idioma i l’ús de les noves tecnologies.

Els objectius pedagògics d’aquesta etapa per als nostres alumnes són:

  • Dominar la llengua de manera que els permeti desembolicar-se en un món internacional, multinacional, multilingüe i adaptat a les noves tecnologies.
  • Optar a titulacions reconegudes per empreses i institucions:  Cambridge KET, PET, First Certificate i Trinity College London,