Esports

Amb aquestes activitats es busca fomentar la pràctica regular d’activitats físiques i esportives i l’adquisició d’hàbits saludables que contribueixin a un millor benestar.

Fomentant la funció integradora i de cohesió social de l’esport escolar.

Basquet

Activitat impartida pel CBPrat (Club Basquet Prat), a les instal·lacions de l’escola i pensada per nens de 1er a 6è de primària. Es vol dotar de coneixements tècnics bàsics en la pràctica d’aquest esport, millorar la tècnica i aprendre el joc en equip.

Calendari competició

Calendari aleví

Calendari benjami

Calendari pre-benjami

Futbol

Adreçat a nens i nenes de 1er a 6è de primària.

La fita es dotar de coneixements tècnics, tàctics i de reglamentació bàsics sobre la pràctica del futbol, millorant la realització motriu d’activitats de coordinació ull/peu. Però sobretot gaudir de la pràctica d’aquest esport jugant en equip.

Calendari JE futbol sala aleví 2017-2018

Calendari JE futbol sala benjamí 2017-2018

Calendari JE futbol sala prebenjamí 2017-2018

Patinatge

Per nens de P5 a 4t d’educació primària. Amb aquesta activitat es donarà a conèixer i s’aprofundirà en la pràctica del patinatge sobre rodes. desenvolupant la coordinació motriu, la velocitat, l’equilibri, l’agilitat, la concentració, el control del cos, la capacitat d’improvisació, canvi de ritme i precisió, entre d’altres capacitats d’aquest esport.

Piscina

Activitat impartida a les instal·lacions del CEM Estuch, que vol aconseguir la superació personal i perdre la por a l’aigua, adaptar-se i dominar al medi aquàtic.

Taekwondo

Activitat dirigida a nens i nenes de P4 fins a 6è de primària. Es desenvolupa la coordinació motriu a través de les arts marcials, L’alumne adquirirà destresa i habilitat en el domini d’aquest, treballant l’estabilitat, l’equilibri, la coordinació, la memòria, la flexibilitat, la concentració, el fons, la resistència, el to muscular, la força, l’agilitat i la rapidesa, entre d’altres capacitats.