15-11-2014 VII Jornades Tothom Educa

Us adjuntem la convocatòria de la VII Jornada Tothom Educa que ens ha arribat des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament.


banner gran

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, des de la Regidoria d’Educació, emmarcada en elPrograma de foment de la participació, us volem convidar a la

VII Jornada Tothom Educaque es portarà a terme el matí del proper dissabte 15 de novembre de 2014 a l’Escola Joan Maragall, a partir de les 9.00h.

Aquest any ens acompanyarà un ponent d’excepció, el Sr. Miguel Ángel Santos Guerra, catedràtic de pedagogia de la Universitat de Màlaga, i expert en l’àmbit de la participació al món educatiu, que presentarà la ponència El Crisol de la participación, on s’analitzaran tots els aspectes que afecten a la participació dels diferents sectors de la comunitat educativa, per determinar quines estratègies es poden posar en marxa per a la seva millora. Posteriorment, guiarà un treball de grup per tal de posar en comú els diferents punts de vista i aportacions de les persones assistents i avançar d’acord a la nostra realitat concreta.

La jornada té l’objectiu d’afavorir la formació i el treball conjunt dels membres dels diferents sectors de la comunitat educativa, per avançar en la coresponsabilitat, com a element important per a la millora de l’èxit escolar de l’alumnat, pel que us animem a assistir, i a fer extensiva aquesta invitació a la resta de membres de l’AMPA,a les famílies i als equips docents del vostre centre.

Aquesta jornada és, a més, una oportunitat excel·lent de trobada per compartir impressions amb docents i altres persones relacionades amb l’educació del Prat, i una bona ocasió per conèixer i compartir amb la resta d’AMPA de la ciutat.

Us adjuntem el cartell amb el programa detallat de la jornada

També comptarem amb servei de ludoteca per als infants a partir de 3 anys, amb un programa d’activitats molt atractiu, pel que podreu venir acompanyats dels vostres fills i filles.

La jornada requereix d’inscripció prèvia, que podeu fer a través del web municipal www.elprat.cat/educacio o a través de l’enllaç següent inscripció a la jornada

Per qualsevol aclariment, restem a la vostra disposició.

Esperant comptar amb la vostra presència i col·laboració, rebeu salutacions,

Pilar Eslava
Regidora d’Educació
Ajuntament del Prat de Llobregat

You may also like...

Leave a Reply