Informació i pagament disfresses inscrits rua carnestoltes’15

El proper dissabte dia 10 podreu recollir les vostres disfresses per la Rua de 11:30 a 13:30 hores al menjador de l’escola, per poder recollir-la és imprescindible presentar el rebut que us vam donar el dia que vau abonar l’import de la disfressa. Si no podeu venir el dissabte 10, també podreu passar a recollir-lo el divendres 16 de 16:45 a 18 hores amb el rebut al menjador de l’escola. NOMÉS S’ENTREGARAN LES DISFRESSES AQUESTS DOS DIES.

El mateix dissabte 10 comencem amb les assajos en horari de 17 a 19 hores us recordem que els dies d’assajos seran alternant dissabtes i diumenges en el mateix horari.

GENER: 10, 18, 24 i 31

FEBRER : 1, 7, 8 i 13 (assaig general divendres)

Us recordem que l’assistència als assajos és obligatòria perquè podem lluir una bona comparsa, per tant sol·licitem que assistiu el màxim de dies possible. Les persones que assisteixin als assajos aniran juntes a la Rua per tal que es vegi un grup homogeni i tal com es va informar a la reunió inicial els membres de la Comissió de Carnestoltes es col·locaran al lloc que es cregui convenient a la Rua.
D’altra banda volem comunicar-vos que la plataforma que ens han assignat per la Rua es de només 4 metres (l’any passat va ser de 7) per tant els nens de P5 dubtem que puguin anar pujats a la carrossa.

Us adjuntem un arxiu amb les instruccions per tal de confeccionar les disfresses tothom iguals.

pdf24 Candy Crush
Aquest any la participació de l’escola per la Rua de Carnestoltes del 14 de febrer ha estat un èxit, 241 persones s’han apuntat  ha gaudir de la Rua de l’avarícia !!!!!!
Amb tanta gent ja hem començat amb els preparatius i comandes i hauríeu de passar per l’Ampa on trobareu persones de la Comissió de Carnestoltes en els dies i horaris que us indiquem a continuació per abonar l’import de les disfresses:

L’import de les disfresses dels adults Candy Crush 20 €, i els dels nens Candy Crush 15 € . Els dos inclouen barret, tela per furar-lo, disfressa, carmel per posar a la disfressa, perruca, ulleres i complements. El dia de la Rua haureu de venir vestits de negre, samarreta o mobo negre ,malles negres, sabates negres o mitjons negres cobrint-les, tot això cadascú ho aporta de casa seva.

Podeu passar per abonar l’import de les disfresses de l’1 al 9 de desembre ambdós inclosos als horaris següents:

  • Dilluns i dimecres de 9 a 10 hores i de 15:45 a 17 hores
  • Dimarts i divendres de 15:45 a 17 hores

Aprofitem per informar-vos que els assajos començaran el dissabte 10 de gener de 2015 i el calendari d’assaig serà el següent:

GENER: 10, 18, 24 i 31
FEBRER : 1, 7, 8 i 13 (assaig general divendres)

Tots els dies de 17 a 19 hores . Hi han dissabtes i diumenges per facilitar a tothom poder assistir als assajos, ja que és molt important que ens quedi una comparsa ben coordinada !!

You may also like...

Leave a Reply