13-01-15 Xerrada imformativa sobre la LOMCE

sessions lomce

Des de l ´AMPA continuem treballant per oferir-vos activitats interessants pels nostres fills, i també per a vosaltres! Per això us volem convocar a la xerrada informativa sobre la LOMCE el proper dimarts 13 de Gener. És important la vostra assistència per tal que pugueu conèixer, de primera mà, quines repercussions reals té l’aplicació d’aquesta llei en l’educació dels nortes fills/es, i que podem fer els pares i mares per defensar l’escola pública. Així doncs, us esperen el proper

 

 

13 DE GENER A LES 17:30 AL MENJADOR DE L’ ESCOLA.

 

pdf24  Sessions LOMCE

 

Per aquells que ho necessiteu, tindreu a la vostra disposició servei d’acollida per als nens i nenes.
Aviat rebreu informació d’altres activitats que estem preparant.

 

You may also like...

Leave a Reply