Foto solidaria

FotoSolidaria

Aquest serà el tercer curs fent una foto solidària de classe a tots els grups de l’escola. Com sabeu, l’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir diners per poder continuar la cooperació encetada fa ja cinc cursos amb Ensenyament Solidari.
Tothom que vulgueu fer una contribució econòmica voluntària, cal que retorneu aquest sobre i el deixeu a secretaria de l’escola. Qualsevol aportació serà ben rebuda.
Amb la vostra col•laboració, ja hem fet possible la construcció de dues escoles rurals.

En aquest mateix àmbit, també iniciem la recollida de material escolar per a les escoles de Marianao (Cuba) i San Miguelito (Nicaragua).

Com tots i totes sabeu, l’escola Josep Tarradellas està agermanada amb una escola a Marianao, Cuba (Escola d’Educació Especial Abel Santamaría) i una altra escola a San Miguelito, Nicaragua (Escuela El Dorado 2.2). Aquests agermanaments relacionats amb la cooperació i la solidaritat, han d’implicar a tota la comunitat educativa. Des de el nostre centre, volem aportar el nostre gra de sorra enfortint un puntal bàsic del desenvolupament dels pobles com és l’educació. És per això que demanem el vostre suport i col•laboració. Aquesta activitat s’emmarca dins del treball sistemàtic que fem a l’escola, relacionat amb el foment dels valors de la solidaritat i la cooperació, presents al nostre Projecte Educatiu.

Respecte a les característiques del material recollit, hauria de ser nou o en bon estat, material d’ús normal a un centre educatiu : llibretes, paquets de folis, llapis, gomes, colors, pintures, coles, enciclopèdies en bon estat, llibres infantils i juvenils…

La campanya de recollida de material serà a partir del dijous 21 de maig fins el divendres 5 de juny.

Esperem la vostra participació en aquesta campanya, és una manera de fer sentir, de viure aquest agermanament dels nostres nens i nenes, separats per un oceà, compartint comunicació, experiències i solidaritat.

You may also like...

Leave a Reply