14-06-15 Cloenda extraescolar teatre

Aquest diumenge 14 a les 12h representem al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa els finals de tallers de teatre, organitzats per l’AMPA de l’escola​ Josep Tarradellas amb la Maria Donoso del Teatre Kaddish​.

– A les 12h, els més petits del Tarra representen LA PETITA PRINCESA basat en el conte “El Petit Príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry.

El narrador és un aviador que, de resultes d’una avaria de motor, ha hagut d’aterrar al desert Sàhara. L’endemà del seu aterratge forçat, una petita veu desperta l’aviador i li demana: «Si us plau… dibuixa’m un xai!». L’aventura només acaba de començar. 

Amb Judih Alcantara, Irene Polo, Martí Jimenez, Sofia Tarazaga, Mar Izquierdo, Marissabel Muriano, Laura Martos, Lucía Pueyo.

Direcció: Maria Donoso

Audiovisuals: Lluis Higueras i Maria Donoso

pdf24 LA PETITA PRINCESA

– A les 12:45h, BUSCANT MALALA una obra de creació col-lectiva de 17 nenes i 1 nen, que reflexiona en clau de gènere sobre el dret a una educació per tothom, sense distinció de sexe, raça o religió.

En paraules de la pròpia Malala:

“Un nen, un mestre, un bolígraf i un llibre poden fer canviar el món. L’educació és l’única solució. L’educació primer de tot”

Amb Maria Jose De Luna, Noa Martín, Adriana Morán, Paula Rodríguez, Paula Bellart, Basma Laantri, Noelia Aparicio, Carolina Colmenero, Celia Del Prado, Iratxe Ezcurra, Aina Gómez, Claudia González, Miriam Izquierdo, Natalia Jiménez, Yaiza Mata, Marta Agudo, Jesús Leonardo, Naiara Gómez

Direcció: Maria Donoso

Audiovisuals: Lluis Higueras i Maria Donoso

pdf24 BUSCANT MALALA

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply