Final de curs

Benvolguts pares i mares… ja tornem a ser al Juny!!

Les vacances d’estiu ja s’acosten i és hora de començar a dir adéu, als companys, als professors, als monitors… i a l’AMPA. Durant els darrers tres anys hem fet molta feina junts.Des de l’AMPA es coordina i s’organitzen moltes de les activitats que fan els nostres fills.

De l’Ampa depèn la gestió del menjador, Hem creat una Comissió, juntament amb l’escola per què aquest servei funcioni millor i hem treballat per aconseguir que tots els productes siguin d’una òptima qualitat.

També coordinem les activitats extraescolars, que hem diversificat i augmentat per tal que se’n puguin beneficiar el major nombre de nens possible. També hem organitzat activitats destinades als pares/mares. Hem implementat els berenars solidaris, amb els que hem pogut recaptar diners per al Banc d’Aliments, i hem fet un taller de polseres Candela, amb gran èxit, amb el qual hem contribuït económicament amb la Fundació contra el Càncer Infantil de Sant Joan de Déu. També hem col·laborat amb l’escola organitzant el Sant Jordi, el sopar de comiat de sisè, la foto solidària i la festa de fí de curs… Un altre gran projecte en què ens hem embarcat, ha sigut la reutilització de llibres, que implica un gran estalvi per a les famílies.

I per últim, estem molt contents de la nostra nova Web, moderna i dinàmica, i que ara és una eina imprescindible on rebre informació de les activitats dels nens i nenes.

Realitzar tots aquests reptes implica un equip de pares i mares, orgullosos de la feina feta i agraïts per la vostra confiança. A partir del proper curs la junta de l’AMPA es renova, pensem que ha arribat el moment de deixar pas a un nou equip, que haureu de formar vosaltres, pares i mares. Si volem que es continuï fent feina, cal que tots vosaltres us comprometeu i feu un pas endavant per treballar a l’AMPA. La Junta actual continuarà fins a l’octubre, i a partir d’aleshores es farà el traspàs al nou equip que s’hagi format, o si no hi ha voluntaris disposats a agafar el relleu, es finalitzaran les activitats de l’AMPA.

Esperem el vostre compromís i la vostra energia per a treballar a l’AMPA!!!!

Junts sempre sumem!!!!

You may also like...

Leave a Reply