Informació Carnestoltes 2016

Benvolguts Carnavalers i Carnavaleras,

Ja queda molt poquet per la rua 2016 del Prat, i des de la Comissió, ja ho tenim en marxa per poder gaudir tots i totes d’una tarda ben divertida.

A tots aquells que us heu apuntat per participar, us volem informar d’alguns punts que creiem que poden ser del vostre interès:

Dates dels assajos del ball:
Dies 09, 17, 23, 24, 30 i 31; tots ells del mes de Gener i en horari de tarda ( de 17.00 a 18.30)
Com sempre, hi ha dissabtes i diumenges, de cara a aconseguir que vingui el número més gran de gent possible: recordeu que cal assistir als assajos de cara a poder lluir, el dia del carnestoltes, una comparsa ben maca i coordinada!

Carrossa
Us informem també que, en les mateixes dates, però als matins,  estarem preparant la nostra carrossa a l’escola: tot aquell que s’hi vulgui acostar a donar un cop de mà, serà benvingut.
I per descomptat, el mateix dia 06 de febrer estarem a l’escola  de bon matí per preparar-la i deixar-la llesta per passejar-la pels carrers del Prat: també us hi podeu acostar a donar un cop de mà des de les 08.30 del matí fins al migdia.

Lliurament de disfresses
Lliurarem les disfresses el dissabte 09 de gener de 10.30 a 13.00,  o bé a la tarda  de 16.30 a 17.00h o de 18.30 a 19.30 (just abans i després de l’assaig)
Tot aquell que no pugui venir a  recollir-la en aquestes dates, podeu passar en qualsevol les dates esmentades més amunt.

Altres consideracions
La disfressa d’aquest any, no té molta feina a fer casa!!!
No obstant això, us adjuntem un petit document (Instruccions) amb els components de les disfresses i unes petites indicacions
Els dies dels assajos, igual que l’any passat, tindrem disponibles algunes fotografies que penjàrem al gimnàs de l’escola

INSTRUCCIONS

You may also like...

Leave a Reply