11-06-2016 Cloenda Jocs Escolars Futbol

El proper dissabte dia 11 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2015-2016 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació de les entitats que fan competició de futbol sala escolar local al municipi.

L’èxit de la competició està protagonitzat per la implicació de 16 AMPA’s i entitats del municipi que, durant aquest curs, han dinamitzat 60 equips amb 600 esportistes.

Durant tot el matí, els participants podran gaudir d’una jornada lúdico-esportiva que permet la pràctica de diferents modalitats esportives en diferents espais (camp de gespa artificial, pavelló i pistes poliesportives). Al finalitzar les activitats, es farà el lliurament de medalles per a tots els participants.

En el següent document podreu trobar la informació relativa als horaris de la cloenda:

pdf24 Cloenda Jocs Escolars Futbol

Els participants haurien d’arribar a les 9:30h

 

logoAjuntament      consell Esportiu Baix Llobregat

You may also like...

Leave a Reply