12-11-2016 IX Jornada Tothom Educa

Aquí teniu el pdf de la presentació que van exposar conjuntament l’escola i l’AMPA: Prezi Tothom Educa 2016

 

banners-485x475px

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, emmarcada en el Programa de foment de la participació, us volem convidar a la IX Jornada Tothom Educa, que es portarà a terme el matí del proper dissabte 12 de novembre de 2016 a l’Escola Jaume Balmes, a partir de les 9:00 h.

Aquest any comptarem amb Sílvia Blanch Gelabert, Dra. en Psicologia de l’Educació i Codirectora de l’equip ERIFE (recerca sobre infància, família i educació) de la UAB, que presentarà la ponència La complicitat entre la família i l’escola en l’acompanyament dels infants, per analitzar diferents elements a tenir en compte per millorar la vinculació entre els projectes desenvolupats pel centres educatius i les AMPA i determinar quins aspectes ens poden ajudar per afavorir la corresponsabilitat entre totes les parts implicades en l’educació.

Posteriorment, la ponent guiarà un treball de grup per tal de posar en comú els diferents punts de vista i aportacions sobre els aspectes exposat, que ens ajudaran a perfilar estratègies o accions interessants per a la nostra realitat concreta.

La darrera part serà la presentació d’alguns projectes de la nostra ciutat desenvolupats conjuntament entre centres educatius i AMPA.

Les evidències mostren cada cop de manera més clara la incidència positiva que té el treball conjunt entre els diferents sectors de la comunitat educativa, per avançar en la corresponsabilitat, com a element definitiu en la millora de l’èxit educatiu de l’alumnat, pel que us animem a assistir i a fer extensiva aquesta invitació als membres del vostre consell escolar i la resta de professorat, famílies, alumnat i d’altres professionals i personal del centre o servei.

Així mateix, us informem que us hem fet arribar cartells i adjuntem elements digitals, per a fer difusió de la jornada.

La jornada requereix d’inscripció prèvia, molt important en el cas d’assistir amb infants, i es pot fer a través del web municipal www.elprat.cat/educació o clicant l’enllaç següent inscripció a la jornada

You may also like...

Leave a Reply