Com fer inscripcions on-line?

El procés d’inscripcions on-line és molt simple. Però aquí us deixem una breu explicació de com funciona tot plegat.

Podeu trobar l’aplicació al menú d’Enllaços d’aquesta web.

Un cop dins de l’aplicació us hauria de sortir aquesta pantalla per entrar amb el vostre usuari. Heu de fer servir el mail que heu donat a l’AMPA com a usuari i els 4 darrers dígits del compte bancari amb el qual pagueu les activitats extraescolars com a clau d’accés.

Si no teniu clara la vostra clau d’accés podeu clicar a “he oblidat la meva contrasenya” i us enviarà un mail recordant la vostra clau.

Quan aconseguim entrar veurem a la mateixa pantalla tots els alumnes que paguin amb el mateix compte bancari i tinguin la mateixa adreça de correu amb la que hem entrat. L’operativa és la mateixa per a cada nen.
Cliquem al botó verd del nen que volem inscriure.

Dins de la fitxa del nen tan sols hem d’escollir l’activitat que volem donar d’alta i informar que hem llegit i aceptem la normativa de les activitats extraescolars.

Si volem donar de baixa l’activitat només cal clicar al botó vermell i l’activitat s’esborrarà.

Clicant sobre “Inici” (el botó groc) tornarem a la llista dels alumnes que podem inscriure.

Recordeu que l’opció d’inscriure on-line només estarà activa al principi del curs, un cop comencin les activitats tota l’operativa s’haura de fer presencialment a l’AMPA.

En cas de no haver informat d’una adreça de correu o de no haver pagat mai res a l’AMPA per domiciliació bancaria, no podreu fer servir el sistema i haureu d’esperar al torn presencial d’inscripcions.

You may also like...

Leave a Reply