Inici de curs 2017-18

Benvolguts pares i mares,

Ja hem començat un nou curs, i us volem donar la benvinguda a l’escola. Arribem amb les piles carregades després de l’estiu i amb moltes ganes de fer activitats noves.

Aquest any està ple de novetats, des de l’AMPA us volem informar que les inscripcions a les activitats extraescolars seran totes on-line, seguint la filosofia ecològica i sostenible de l’escola, reduint d’aquesta manera la despesa i el consum de paper. Les famílies que no tinguin accés a internet podran fer la inscripció directament a l’AMPA a partir del dia 20 de Setembre.

Us enviem adjunt el nou “Llibret d’Activitats Extraescolars 2017-18”. Podeu fer les inscripcions a partir del 14 de setembre i fins al 27 de setembre.

Qui pot fer la inscripció?
Quasevol soci de l’AMPA que estigui al corrent de pagaments i amb totes les dades informades (compte bancari, targeta sanitària dels infants, email de contacte).

Com puc accedir?
A l’apartat d’enllaços de la web del AMPA (www.ampatarradellas.org) hi teniu un enllaç a “Gestió extraescolars”. Un cop aquí us demanarà un usuari d’entrada i una clau.

  • Usuari: el email de contacte que heu donat a l’AMPA
  • Password: els quatre darrers dígits del compte bancari amb el qual pagueu les extraescolars

Que es pot fer?
Inscriure als teus fills a les activitats extraescolars. Les activitats d’anglès i piscina no es poden gestionar pel sistema on-line.
Per l’activitat de Piscina us adjuntem una inscripció que haureu de portar empleada abans del dia 19 de setembre presencialment a l’AMPA o deixar-la a bústia. Per l’activitat d’anglés, podreu fer la inscripció el dia de la Fira.

La inscripció on-line és definitiva?
SI, però en cas que hi hagin més inscrits a una activitat que el seu aforament caldrà un sorteig per configurar la llista d’espera.

Es pot fer la gestió on-line durant tot el curs?
NO, aquest sistema només estarà actiu durant el primer període d’inscripcions. La resta de l’any funcionarem com sempre (presencialment a l’AMPA).

He de canviar el número de compte bancari, ho puc fer on-line?
No… pots dirigir-te al email de l’AMPA o passar-te en horari d’atenció.

Com puc saber si realment el meu fill està inscrit?
Durant tot l’any es podrà entrar al sistema i consultar tant les inscripcions dels teus fills, com els pagaments realitzats. Quan s’acabi el primer període d’inscripcions, penjarem al pati de l’escola la llista d’inscrits a les activitats. És molt important comprovar que tot està correcte.

Us informem també que Dimarts 19 es realitzarà la V Fira d’Entitats d’Activitats Extraescolars de l’Escola Josep Tarradellas, amb el propòsit de què tots, mares/pares i alumnes, pugueu conèixer de primera mà les activitats i aclarir possibles dubtes.

Us esperem Dimarts 19 de 16.30h a 17.15h al pati de l’escola.

Us desitgem un bon inici de curs!

You may also like...

Leave a Reply