02-12-2017 6è MERCAT D’INTERCANVI DE JOGUINES

Com ja sabeu un dels valors que l’AMPA i l’Escola fomenten és la solidaritat i molt més quan els beneficiats són els infants. Per tant, us comuniquem que, novament, ens tornem a adherir a la iniciativa de la recollida i intercanvi de joguines.

En aquestes dates nadalenques tots sabem que la ilusió, la fantasia i la màgia es viuen molt intensament en els més petits i, per tant, no ens podem oblidar de tots aquells que es troben en situacions desfavorides i que corren el risc de no poder gaudir de tot això. Amb aquesta iniciativa les joguines que sobrin seran lliurades a diferents ONG que les distribuiran a d’altres nens i nenes perquè les puguin aprofitar.
Per tant, us animem a participar:
• Escull una o més de les teves joguines o jocs que pensis que pot agradar a un altra nen o nena. Cal que estigui en bon estat i que no hi faltin peces.*
• Porta la joguina a l’AMPA de l’Escola de 9.05 a 9.30 o de 16.35 a 17.00 hores els dies 24, 27, 28 i 29 de novembre.
• Cada infant que porti una o més joguines rebrà un tiquet. No el perdis! Podràs bescanviar aquest tiquet per la joguina que escullis el dia del mercat (el mercat es celebrarà el dia 2 de desembre de 11 a 13h a la plaça de Catalunya i estarà amenitzat per diverses entitats culturals de la ciutat).
• Aquest any de nou, si voleu, podeu deixar joguines a la caixa que deixarem al vestíbul de l’escola, sense rebre tiquet a canvi i sense necessitat de fer cues.

*Caldran joguines per a nens i nenes de totes les edats: les de quan éreu nadons serviran als infants de les escoles bressol, les joguines i jocs dels vostres germans i germanes grans, també les podeu portar!

ORGANITZEN:
AMPES DE LES ESCOLES I INSTITUTS DEL PRAT I FAMÍLIES DE LES ESCOLES BRESSOL AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE EL PRAT DE LLOBREGAT.

AJUDEU-NOS A QUE TOTS ELS NENS TINGUIN UN SOMRIURE AQUEST NADAL! US ESPEREM A TOTS!

You may also like...

Leave a Reply