Cloendes teatre 2016-17

Com sempre (amb molt de retard) aquí teniu els videos de la cloenda de teatre del curs passat.
Un plaer veure els nostres petits actors i actrius gaudint al escenari.

Els més grans van interpretar: Jo volia plorar

Una obra col·lectiva de: Maria Julia Fernández, Mar Izquierdo, Núria Jové, Laura Martos, Lucía Pueyo, Elma Murillo, Sara García, Noa Martín, David Requena i María Donoso

Sinopsis: Tot va començar perquè Laura volia plorar en escena i Lucía va pensar que podíem parlar de les emocions, així en general. Noa va portar un llibre molt guay i Sara unes fotos que parlaven sobretot el que sentim per dins molt dins i que surt per fora, fora. David volia riure i Núria va demostrar de quina manera se superen les pors, coneixent-los, sens dubte. Elma ens va ensenyar el que significava ser una companyia, la Mar es va “acurrucar” i María la va abraçar

 

Els més petits van interpretar: ? (interrogant)

Una obra de creació col-lectiva de: Judith Alcantara, Maria Donoso, Marcel García, Mariona García, Alan González, Martí Jimenez, Marta Narros, Irene Polo, Lucía Postigo, Leo Sarria i Sergi Temprano.
Sinopsis: Un grup de científics descobreixen que hi ha una plaga d’avorriment i mediocritat que va a acabar amb el món. La seva missió és acabar amb ella mitjançant l’observació del cervell d’un nen i l’art si es fes preguntes. Què té un nen en el cap?

 

You may also like...

Leave a Reply