TarraJordi 2018

Aquest any tornem a repetir el TARRA​JORDI solidari!!!

Sant Jordi s’acosta i amb això la nostra festa solidària. Una tarda plena d’activitats divertides i diferents per a tothom, amb l’única finalitat d’aconseguir que tots gaudim del dia de Sant Jordi al mateix temps que recollim diners per donar-ho a St. Joan de Déu, aquest any, junts farem que ningú es quedi enrere!!!

Amb la vostra solidaritat ajudarem a St. Joan de Déu a treballar per millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable sigui perquè són persones sense llar, perquè tenen una discapacitat intel·lectual o pateixen algun trastorn de salut mental, perquè passen part de la seva infància hospitalitzats o perquè són persones dependents, a més de fer recerca biomèdica i cooperació internacional.

Per això, des de l’AMPA volem convidar-vos a ser solidaris divertint-nos en aquesta tarda tan especial de Sant Jordi… Ho tenim tot preparat perquè sigui una altra tarda solidària inoblidable al TARRA!!!

Els llibres que esteu donant des de fa uns dies, els vendrem durant la festa al preu simbòlic d’1€ perquè pugueu emportar-vos els llibres que vulgueu i a la vegada ser solidaris, estem potenciant el consum racional i sostenible… Vés a saber… potser hi trobeu el llibre que fa temps volíeu llegir!!

I com totes les tardes solidàries al Tarra no pot faltar el nostre estimat… BERENAR SOLIDARI, marca diferenciadora de la nostra escola. Gràcies a la col·laboració d’Ataula tindrem el pa de pessic més bo del món!!!

​A més, hem preparat diferents tallers perquè puguis dur-te a casa records fets per tu d’una altra tarda màgica al Tarra… són una sorpresa!!! No us els perdeu!!!! A més a més, farem que el pati s’ompli de dracs i princeses lluitant junts per la solidaritat!!!!

​Aquest any, com a novetat, s’oferiran diferents paradetes de productes de Sant Joan de Déu Solidaritat. Els teniu disponibles ja a l’AMPA des del divendres i els podreu comprar també el mateix dia de la festa.

I com els alumnes del Tarra són els millors, ​les noies de 5è participaran de la ​solidaritat venent les p​olseres que han fet en exclusiva per tots nosaltres!!! Emporteu-vos les vostres!!!
​​
Així que… us esperem el dilluns 23 d’abril a les 16.30 hores.
Des de l’AMPA i l’escola, us animem a participar en aquesta festa i tornar a demostrar que, un cop més … AL TARRA, TAMBÉ SOM SOLIDARIS!!!

Moltes gràcies a tots per col.laborar!!!!

Us recordem que NO hi haurà activitats extraescolars perquè tothom pugui participar de la festa.

You may also like...

Leave a Reply