Menjador 2020-21

Aquest any l’empresa Ecoataula no podrà fer l’entrega de la documentació per la inscripció del servei de menjador i/o acollida matinal pel tema del COVID’19. Els esdeveniments van precipitar el tancament del servei això va impedir que es pogués donar tota la documentació amb paper com cada any s’havia estat fent.

 

Per tant, aquest any la inscripció al servei de menjador i d’acollida serà principalment a través del següent formulari web https://forms.gle/TABqcYQybc1SBM5A6. De totes formes, adjuntem també el fulls d’inscripció, tant de menjador com d’acollida, en format pdf per si alguna família no ho pogués fer via web. Aquest full es pot enviar a les següents adreces electròniques: sonia@ecotaula.cat o gestio@ecoataula.cat.

Si teniu qualsevol dubte sobre la inscripció podeu escriure un mail a sonia@ecotaula.cat o gestio@ecoataula.cat o trucar al telèfon 935343475.

 

circular i inscripció menjador

acollida

 

Salutacions

You may also like...