Activitats Extraescolars 2020-21

Benvolgudes famílies,

Després de setmanes treballant conjuntament amb la direcció de l’escola, us passem l’oferta definitiva de les activitats extraescolars que es portaran a terme durant aquest curs. Aviat us enviarem un altre correu amb les instruccions per fer les inscripcions, que seran 100% on-line.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT: 

Dates a tenir en compte:

  • 23 al 26 de setembre—> obrim Inscripcions online
  • 28 de setembre—> Llistes provisionals a la web de l’AMPA
  • 30 de setembre—>Sorteig en el cas de superar l’aforament establert
  • 1 d’octubre—> Llistes definitives a la web de l’AMPA
  • 5 d’octubre—> Comencen les activitats

CANVIS SUBSTANCIALS

Hem modificat els aforaments de les activitats per poder establir grups estables dins de cada activitat. Els infants hauran de portar en tot moment mascareta, respectar la distància de seguretat i tenir cura de la higiene de mans. Donat que no es pot fer servir el gimnàs de l’escola, totes les activitats que es feien al gimnàs s’hauran de fer a l’exterior. Teniu la ubicació aproximada de totes les activitats als arxius adjunts. Els monitors disposaran de gel desinfectant i sempre portaran mascareta. El material serà desinfectat en començar i finalitzar cada sessió.

DIES DE PLUJA

Tingueu en compte que la majoria de les activitats es faran a l’exterior. Per això, aquest curs serà extremadament important que, en el cas de pluja o avís de risc fort de vent, les famílies vagin a buscar a l’infant a l’escola, ja que les activitats quedaran anul·lades i els nens no podran guarir-se de la pluja a l’interior de l’escola.

HORARIS

Els monitors començaran a recollir els infants a les 16:20 i tots sortiran a les 17:40 (estem acabant de concretar el protocol de sortida que us el farem arribar quan el tinguem).

PREUS

Notareu que els preus de les activitats s’han vist incrementats. Això es deu a que els monitors s’han de contractar perquè siguin amb els infants durant més temps. En cas que l’infant no pugui realitzar l’activitat, no es podrà retornar l’import de l’extraescolar.

PISCINA

Aquest any no hi ha la possibilitat de fer servir pares voluntaris per entrar als vestuaris, és per això que hem hagut de contractar monitors. D’aquí l’increment de preu en l’activitat. Veiem al protocol que ens facilita l’Ajuntament que els assecadors de mans (els fèiem servir per eixugar els cabells als infants) NO es podran fer servir.

AFORAMENTS

A totes les activitats hi haurà un mínim d’aforament, en cas de no arribar, no es realitzarà l’activitat.
A totes les activitats hi haurà un màxim d’aforament, en cas de tenir més inscrits, es farà sorteig.
A l’activitat de taekwondo primària, aquest any només es podrà fer l’activitat un únic dia per afavorir l’accés a més nens.
En cas que quedin places lliures, sí que es podrà demanar un segon dia.

IMPORTANT

Cal recordar que les preinscripcions tindran caràcter provisional, ja que les activitats extraescolars poden ser anul·lades pel Govern seguint el pla Procicat (Pla territorial de Protecció Civil a Catalunya). Convé destacar que totes les activitats es faran seguint el protocol de les mesures de seguretat marcat pel Procicat i responent a les indicacions del Departament d’Educació i que poden ser modificades segons la situació epidemiològica.
Gràcies per la comprensió i la col·laboració.
Recordeu que per a qualsevol dubte que pugui sorgir, podeu fer servir el correu electrònic per contactar amb nosaltres.Junts sempre sumem

.

You may also like...