Festa fi de curs 20/21

Ja s’apropa el final d’aquest curs tan insòlit on tots i totes hem après a conviure d’una forma diferent, ens hem adaptat, hem gaudit i hem jugat junts.

Des de l’AMPA volem continuar amb aquesta il·lusió que hem tingut tots i totes durant l’any i celebrar plegats la fi de curs d’aquest any amb una festa per tots els infants.

La festa de fi curs serà diferent d’altres anys per adaptar-nos a les normatives de la covid i fer una festa segura, però no per això serà menys divertida i esperem que tots i totes us ho passeu genial.

Farem un olimpíades cooperatives. I us preguntareu, què són?, què hem de fer per participar?

Les olimpíades cooperatives seran un conjunt de proves que la classe haurà de fer com a grup i cooperar per superar-les. Les classes competiran amb el grup del seu mateix nivell (ex. 1er A, 1er B i 1er C). Cada classe tindrà un espai al patí separat.

La festa es farà durant diferents dies les últimes dues setmanes de curs. Cada curs tindrà un dia assignat per la festa de fi de curs que serà a la tarda (de 16:35 a 17:40). Les classes no es barrejaran, la festa es farà en grups bombolla igual que l’escola.

Els horaris seran els següents:
– Dimarts 8 de juny: EI 3 i 2n
– Dimecres 9 de juny: Ei 4 i 6e
– Dijous 10 de juny: Ei 5 i 5e
– Dilluns 14 de juny: 1r
– Dimarts 15 de juny: 3r
– Dimecres 16 de juny: 4t

Aquest any les famílies no podran entrar a l’escola per la festa, només podran entrar els infants que estaran amb monitors.

Els infants que es quedin al menjador es poden quedar directament a la festa, i aquells que vinguin de casa tindran l’entrada per la seva porta habitual.

Serà una tarda de riure i passar-s’ho bé.

Finalment, us volem demanar que ens ompliu un formulari per tenir una previsió de quants infants participaran en la festa i poder preparar-la millor: https://forms.gle/mUnaxwWFpt5VjzmE7

You may also like...