Política de Galetes

Política de galetes

Índex de continguts

 1. Política de galetes
 2. Què és una galeta i per a què serveix?
 3. Quin tipus de galetes fem servir?
 4. Tipus de galetes segons el seu venciment
 5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?
 6. Consentiment

1. Política de galetes

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, us informem sobre l’ús de galetes al web de l’AMPA de l’escola Honorable Josep Tarradellas.

2. Què és una galeta i per a què serveix?

Una galeta, o cookie, en anglès, és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador o dispositiu mòbil a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari. Per aquest motiu, són imprescindibles per accedir a serveis en què l’usuari s’ha d’identificar, com al correuweb o la gestió dels blocs.

3. Quin tipus de galetes fem servir?

 • Galetes tècniques. Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través dels nostres llocs web i l’ús de les diferents opcions o serveis que hi hagi continguts.
 • Galetes de personalització. Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.

4. Tipus de galetes segons el seu venciment

Les galetes utilitzades per la nostra web poden tenir els tipus de venciment següents:

 • De sessió. Amb venciment quan l’usuari surt de la sessió.
 • De servei. Relacionades amb algun servei personalitzat dins del lloc web, amb venciment inferior a 24 hores.
 • Persistents. Queden permanentment instal·lades al navegador de l’usuari i són activades cada vegada que visita el lloc web, sempre que no se’n desactivi l’ús.

5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?

Per permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip, heu d’accedir a les opcions de configuració del navegador amb el qual accediu al web.

A través dels següents enllaços podeu trobar més informació per a cadascun dels principals navegadors:

Si voleu retirar en qualsevol moment el vostre consentiment relacionat amb aquesta política de galetes, haureu d’eliminar les que estiguin emmagatzemades a través dels ajustaments i les configuracions del vostre navegador d’Internet.

Per ampliar la informació sobre com podeu gestionar les galetes, podeu visitar el web

6. Consentiment

Una vegada estigueu informats sobre la nostra política de galetes, si continueu navegant entendrem que accepteu l’ús de galetes.

Si rebutgeu la instal·lació de galetes, podreu continuar fent servir la nostra web, tot i que l’ús d’alguns dels serveis podrà ser limitat i, per tant, la vostra experiència al nostre lloc web podria resultar menys satisfactòria.