Esports

Amb aquestes activitats es busca fomentar la pràctica regular d’activitats físiques i esportives i l’adquisició d’hàbits saludables que contribueixin a un millor benestar.

Fomentant la funció integradora i de cohesió social de l’esport escolar.

Basquet

Calendari Benjamí – Aleví

Activitat impartida pel CBPrat (Club Basquet Prat), a les instal·lacions de l’escola i pensada per nens de 1er a 6è de primària. Es vol dotar de coneixements tècnics bàsics en la pràctica d’aquest esport, millorar la tècnica i aprendre el joc en equip.

Formem equips de bàsquet i participem a la lliga escolar. La participació dels partits no es obligatòria. Caldrà que surti un delegat entre els pares per coordinar la comunicació amb el CB Prat i amb l’Ajuntament. En cas de no sortir el delegat no es podrà participar de la lliga escolar.

Futbol

Calendari Pre Benjamí

Calendari Benjamí

Calendari Aleví

 

Adreçat a nens i nenes de 1er a 6è de primària.

La fita es dotar de coneixements tècnics, tàctics i de reglamentació bàsics sobre la pràctica del futbol, millorant la realització motriu d’activitats de coordinació ull/peu. Però sobretot gaudir de la pràctica d’aquest esport jugant en equip.

Formem equips de futbol i participem a la lliga escolar. La participació dels partits no es obligatòria. Caldrà que surti un delegat entre els pares per coordinar la comunicació amb l’Ajuntament i gestionar l’estampació i compra de samarretes. En cas de no sortir el delegat no es podrà participar de la lliga escolar

Patinatge

Per nens de P5 a 4t d’educació primària. Vols aprendre a patinar sobre patins en línia. Porta els teus patins i aprendràs jugant amb altres nenes i nens. L’aranya, El treucues,… ja veuràs que
divertit. Amb aquesta activitat es donarà a conèixer i s’aprofundirà en la pràctica del patinatge sobre rodes. Desenvolupant la coordinació motriu, la velocitat, l’equilibri, l’agilitat, la concentració, el control del cos, la capacitat d’improvisació, canvi de ritme i precisió, entre d’altres capacitats d’aquest esport.

En el grup dels petits cal ajudar als nens a posar-se el patins, si no hi ha pares voluntaris l’activitat pot començar una mica més tard.

Piscina

Activitat impartida a les instal·lacions del CEM Estuch, que vol aconseguir la superació personal i perdre la por a l’aigua, adaptar-se i dominar al medi aquàtic.

Cal portar tovallola, gorro i calçat de piscina. Només es podran donar de baixa d’aquesta activitat durant el primer trimestre. La resta de trimestres les baixes hauran de ser justificades per problemes mèdics

Taekwondo

Activitat dirigida a nens i nenes de P4 fins a 6è de primària. Es desenvolupa la coordinació motriu a través de les arts marcials, L’alumne adquirirà destresa i habilitat en el domini d’aquest, treballant l’estabilitat, l’equilibri, la coordinació, la memòria, la flexibilitat, la concentració, el fons, la resistència, el to muscular, la força, l’agilitat i la rapidesa, entre d’altres capacitats.

Cal portar dobok (el monitor pot facilitar la compra). En el grup de infantil caldrà que alguns pares ajudin a posar i treure els doboks, si no l’activitat pot començar una mica més tard.