Zumba

El Zumba és una disciplina de ball que ens ajuda a mantenir un bon estat de forma, a més a més de desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat a la musculatura, mitjançant moviments de ball i rutines aeròbiques. Ballaràs al ritme de la Salsa, el Merengue, la Cúmbia, Reggaetón i també dels èxits musicals més actuals.

El periode per apuntar-se és des del dia 18 fins al 26 de Novembre i les classes es faràn els divendres a partir del 28/11/2014 de les 17:45 fins a les 18:45. El preu de l’activitat és de 10 € mensuals i el pagament es realizarà trimestralment. Una vegada sapiguem si hi han suficients persones apuntades us informarem del començament de l’activitat.

[wpgform id=’629′]

Les dades recollides en aquest formulari formaran part d’un fitxer de titularitat de l’AMPA Escola H. Josep Tarradellas amb la finalitat de ser utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives a totes les activitats pròpies de l’AMPA. Teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir, davant l’AMPA Escola H. Josep Tarradellas, els drets d’accés de rectificació, cancel·lació i d’oposició de les vostres dades, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.