Venda de llibres i llibres socialitzats

VENDA  DE LLIBRES

Al mes de Juliol es fa la venda de llibres de l’escola, buscant sempre el màxim descompte per les famílies socies de l’AMPA

LLIBRES SOCIALITZATS

La nostra escola va engegar fa uns quants cursos un programa per fer-se càrrec de comprar alguns dels llibres i diccionaris, que els alumnes a partir de 5è curs feien servir, i reutilitzar-los per evitar a les famílies les despeses d’haver-los de comprar any rere any.
Des de l’Ampa hem volgut anar un pas més enllà i ens hem apuntat al projecte Sorell que ha impulsat l’Ajuntament del Prat i en el qual participen moltes de les escoles públiques de la ciutat. Aquest projecte suposa la socialització dels llibres de text de totes les assignatures del curs a partir de 3er de primària. Els pares que participen en aquest projecte paguen una quota única a l’inici de 3er de primària, que serveix com a fons per a reposar llibres en mal estat, per comprar i canviar els forros, etc. A partir d’aquest moment, els alumnes utilitzen els llibres de text durant tot el curs, comprometent-se a fer-ne un bon ús i a deixar-los en perfecte estat per què els seus companys puguin utilitzar-los el curs següent.
Amb la socialització de llibres, no només oferim un estalvi econòmic a les famílies, sinó que fem un pas més cap a la sostenibilitat, reciclant els llibres, i ajudem als alumnes a ser conscients de la necessitat de tenir cura del material i ser-ne responsables.