Qui som

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes és el punt de trobada entre les famílies i la direcció del centre. L’AFA permet que els pares i mares puguem tenir veu i vot en el funcionament de l’escola, ja que ens representen en el Consell Escolar, un òrgan que pren decisions relatives a l’escola. També a través de l’AFA mantenim relació amb les AFA de la resta d’escoles de la ciutat, i això facilita intercanvis d’experiències i col•laboracions que sempre ens són profitoses.

Però l’AFA no és una entitat abstracta… més enllà de totes les definicions, l’AFA no és altra cosa que un grup de pares i mares que compartim la inquietud i les ganes de treballar per a millorar l’escola dels nostres fills i filles. No cal cap preparació especial, ni cap habilitat extraordinària per a ser membre actiu de l’AFA, com tampoc cal tenir molt de temps lliure, ni experiència prèvia!!! Per treballar a l’AFA només cal tenir ganes de treballar, d’aportar idees, de dialogar i de fer-se útil. Hem fet molta feina, i encara en queda molta per a fer… però només amb la col•laboració de tots podrem empendre nous projectes per a millorar l’escola dels nostres fills i filles…

Formen part de l’associació un total de 350 famílies de les 385 que hi han al centre. Tots som necessaris, tots som benvinguts….

Juntes sempre sumem


email de contacte: tarradellasafa@gmail.com


Ens pots trobar a l’escola, entrant per la porta del c. Pau Casals 144

planol