“La Vuelta al Cole” al Tarra 2024

El divendres 1 de març vam viure una tarda única. Tota la comunitat de famílies i alumnes ens vam unir per una tarda d’esport i solidaritat, amb la carrera solidària “La Vuelta al Cole” de la fundació Unoentrecienmil, que lluita contra la Leucèmia Infantil. Ha estat molt emotiu veure el pati ple d’alumnes amb les seves famílies compartint de forma conscient valors com la solidaritat.

Alumnes de totes les edats i les seves famílies van córrer i s’ho van passar d’allò més bé. A més van estar molt ben acompanyats per l’Anna i el Quim, els nostres estimats capgrossos. A més de molt divertit, ha estat una ocasió única per transmetre els valors d’empatia i solidaritat als infants i fer-ho a més a través de la pràctica esportiva, creiem que és una gran iniciativa.

I a més, gràcies a la venda de dorsals i berenars, hem aconseguit recaptar 967€ que l’AFA de l’escola complementarà fins arribar als 1000€,  que serà la donació final que farem a la fundació Unoentrecienmil, que els destinarà a la investigació de la cura de la leucèmia infantil.

A “La Vuelta al Cole” Unoentrecienmil no hi ha primers ni últims llocs: és una carrera infantil en què guanyen tots els nens i nenes malalts de leucèmia. Ja que recordem que la leucèmia és el càncer infantil més freqüent a l’edat pediàtrica, i gràcies a la col·laboració de milers d’escoles com la nostra, s’aconsegueixen recaptar fons que permetin continuar investigant. Perquè la investigació salva vides.

​A més volem agrair la col·laboració d’algunes empreses i entitats que també han col·laborat i han fet que la jornada fos tot un èxit.

A la Cooperativa Obrera de Vivendes (COV) per sempre estar disposats a col·laborar amb nosaltres i participar en totes les jornades solidàries a la nostra escola. Sou els millors!!!

La forquilla ecològica, la nostra empresa de menjador, que sempre col·labora als nostres berenars solidaris. Sense vosaltres això no seria possible!!!

A Ferri i tot l’equip de Prat Actiu que han dinamitzat la tarda fent-la molt animada i divertida. Les tardes amb vosaltres són molt millor. Sou molt grans!!!

Els/Les voluntaris/les que ens han ajudat en l’organització. Una vegada més s’ha demostrat que les famílies juntes som imparables!!!

A l’AFA de can Rigol i a les famílies que han estat amb nosaltres fent a la Volta a l’escola. Us esperem sempre amb nosaltres!!

El Claustre i la Junta Directiva del Tarra per recolzar-nos sempre i haver treballat conjuntament amb l’AFA en aquesta iniciativa. Amb vosaltres tot és molt senzill.

– I com no, a les famílies del Tarra i del CEIP Sant Jaume que han participat de la jornada i han fet que tot això fos possible. Gràcies per la vostra participació i acollida. Una escola unida amb un objectiu comú. Juntes sempre sumem!!!!

Gràcies per fer del Tarra una escola entrecienmil!

You may also like...