8è Mercat d’intercanvi de joguines

Recollida de joguines a l’escola i participació en el Mercat

Aquest any se celebra la 8a edició d’aquest projecte que organitzen les AMPA/AFA  i les famílies de les escoles bressol de la ciutat, en col·laboració amb l’Ajuntament, i que té l’objectiu de fomentar els valors de solidaritat, consum responsable, respecte al medi ambient i treball col·laboratiu entre els nostres infants i famílies, a través d’una activitat conjunta amb tota la ciutat.

La nostra escola es torna a adherir a la iniciativa per tal de recollir joguines en bon estat que després els infants puguin intercanviar el dia 1 de desembre en el mercat que es muntarà a la Plaça de Catalunya.

Educar en valors significa ajudar a fer que estiguin millor tots i totes els que ens envolten,  significa potenciar als nostres fills i filles el valor de l’esforç, la responsabilitat i la generositat amb els altres, com a garantia per una bona convivència.

Aquesta és una bona ocasió per implicar-nos i buscar  solucions davant de les situacions d’injustícia.

 

Com podem col·laborar?

Portant joguines en bon estat, no bèl·liques, amb totes les peces, tal com us agradaria rebre-les.
Portant joguines noves per a la campanya de Reis de la Creu roja, que també participa al mercat.

Quines joguines podem portar i a on?

Cada infant pot portar una o més joguines a l’escola on se li lliurarà un únic val, a bescanviar el dia del mercat d’intercanvi, per una altra joguina que esculli.

Dies de recollida: 

  • El 20, 21, 25, 26 i 27 de novembre de 9:05 a 9:30 i de 16:35 a 17h

Aquest any de nou, si voleu, podeu deixar joguines a la caixa que deixarem al vestíbul de l’escola, sense rebre tiquet a canvi i sense necessitat de fer cues.

Que es fa amb les sobres?

Oferir-les a diferents entitats de la ciutat i ONG que les distribuiran a altres nens i nenes o serveis que les poden aprofitar.

I el dia del mercat?

El dissabte dia 30 de  novembre d’ 11 a 13h a la plaça de Catalunya els infants podran canviar el val per una joguina i participar en les activitats de joc i música que organitzen diferents entitats de la ciutat.

 

Us animem a participar!!!

You may also like...