Capgrossos del Tarra

 

En aquest article us volem presentar la història de l’Anna i del Quim els capgrossos del Tarra.
El projecte es va iniciar amb l’antiga direcció i la cooperativa farà uns tres anys. L’inici va ser molt engrescador, però amb l’arribada de la Pandèmia tot es va aturar. Des de l’Afa, al assabentar-nos que Juanjo marxava, vam accelerar el procés per a què pogués conèixer els nostres capgrossos.
L’elecció del nom no va ser gaire complicada, l’Anna, en honor a la nostra màgica i incansable conserge, i Quim, un alumne molt estimat que estava entre nosaltres i una malaltia se’l va endur, però encara perdura al nostre record.
Aquesta festa major els nostres estimats capgrossos han sortit a ballar i a passejar pels carrers del Prat, i estem segurs que ben aviat tornaran a sortir acompanyats de la gran família Tarra. ❤️

55b77418-9d3d-4d2f-8d95-17f033fd1f2c

 

 

You may also like...