Ensenyament solidari

EnsenyamentSolidari

És altre projecte que es fa conjuntament amb l’escola i amb l’Associació Ensenyament Solidari, teniu més informació clicant al banner.

Cada any, a final de curs, els vostres fills es fan una foto de grup, amb tots els companys i companyes de la seva classe i el seu tutor o tutora. Des de l’Ampa ens encarreguem de fer aquesta foto i de que arribi a totes les famílies.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir diners per poder continuar la cooperació encetada fa ja quatre cursos amb Ensenyament Solidari, organització en la qual col·laboren alguns professors de la nostra escola.

  • El curs 2012-13 amb la vostra col·laboració es va aconseguir 900€ que van fer possible la construcció d’una escola rural
  • El curs 2013-14 es va aconseguir 1035€

En aquest mateix àmbit, també iniciem la recollida de material escolar per a les escoles de Marianao (Cuba) i San Miguelito (Nicaragua).

Com tots i totes sabeu, l’escola Josep Tarradellas està agermanada amb una escola a Marianao, Cuba (Escola d’Educació Especial Abel Santamaría) i una altra escola a San Miguelito, Nicaragua (Escuela El Dorado 2.2). Aquests agermanaments relacionats amb la cooperació i la solidaritat, han d’implicar a tota la comunitat eductiva. Des del nostre centre, volem aportar el nostre gra de sorra enfortint un puntal bàsic del desenvolupament dels pobles com és l’educació. És per això que demanem el vostre suport i col·laboració. Aquesta activitat s’emmarca dins del treball sistemàtic que fem a l’escola, relacionat amb el foment dels valors de la solidaritat i la cooperació, presents al nostre Projecte Educatiu.

Conjuntament també és fa una recollida de material escolar que també es donarà

Esperem la vostra participació en aquesta campanya, és una manera de fer sentir, de viure aquest agermanament dels nostres nens i nenes, separats per un oceà, compartint comunicació, experiències i solidaritat. I sobretot per intentar fer realitat un dret fonamental a la infància com és el de l’Educació