Reunió piscina

Es convoca a totes les famílies que hagin inscrit als seus fills a l’activitat de piscina el dilluns 23 de setembre a les 16.45h a l’escola (el lloc es concretarà a posteriori). Es prega màxima assistència atès els possibles canvis en el funcionament i cuota actual de la piscina. Així com el sorteig de les places.

Com ja coneixeu d’altres anys, per a l’activitat de piscina es sol.licitaven voluntaris que col.laboressin per tal de portar amb major fluidesa l’activitat. Per aquest curs, és imprescindible que, de totes les famílies que participen a l’activitat de piscina, es presentin 4 voluntaris per portar la coordinació de l’activitat que, fins ara, portava l’AMPA (2 per dimarts i 2 per dijous i, preferiblement, de diferents sexes per tal que puguin coordinar el vestuari masculí i el femení). En el cas que cap familiar es presenti voluntari, s’haurà de procedir a la contractació de monitors externs amb la conseqüent pujada de la cuota.

A continuació es presenten les funcions d’aquests coordinadors:

  • Recollir claus de vestuaris, taquilles i d’accés tant del vestuari masculí com femení.
  • Recollir i repartir els passis per tal que la resta de familiars monitors voluntaris tinguin accés per a desenvolupar les seves funcions.
  • Mantenir les comunicacions pertinents amb recepció, coordinador de piscina de l’ajuntament i encarregats de piscina de l’AMPA.

A més a més dels voluntaris per a coordinar la piscina, es requereixen altres voluntaris per a fer de monitors a vestuari i dins de la piscina.

Per una banda, les funcions dels voluntaris que entrin a vestuari són:

  • vestir i desvestir als alumnes que requereixin d’ajuda, tant abans de l’activitat com un cop acabada aquesta
  • ajudar a guardar les motxilles a les taquilles i treure-les perquè estiguin preparades una vegada els alumnes acabin l’activitat
  • agafar els assecadors de cabell de recepció del CEM Estruch i ficar-los a vestuari
  • ajudar a assecar els cabells dels alumnes entregar els alumnes als familiars que vinguin a recollir-los i esperar amb el nen en el cas que el familiar no hagi arribat. NO s’ha de deixar mai un alumne sol.

Per l’altra banda, les funcions dels voluntaris que entrin a piscina durant l’activitat són:

  • ajudar als nens a treure’s i posar-se les sabatilles i tovallola/barnús a l’inici i al final de l’activitat
  • acompanyar als alumnes que ho requereixin al lavabo
  • ajudar als monitors i/o coordinadora de l’Ajuntament si en algun moment ho requereixen
  • vigilar els alumnes per comprovar que l’activitat transcorre de forma correcta
  • els voluntaris de piscina seran també voluntaris de vestuari

Els voluntaris, tant de vestuari com de piscina, s’hauran de fer càrrec de TOTS els nens que estiguin realitzant l’activitat i no només dels seus fills.

L’Ajuntament ens ha ofert un número limitat de passis per entrar a vestuari, que es dividiran en 4 passis al vestuari de nens i 4 passis al vestuari de nenes. Es prega que als vestuaris no s’entrin amb cotxets de nens ja que aquest any són tots nens d’infantil que necessiten més ajuda que els anys anteriors.

Per finalitzar us volem recordar algunes normes de l’activitat:

  • Els alumnes hauran de portar casquet de bany, tovallola o barnús, sabatilles de piscina sense sivelles i banyador, tot degudament etiquetat per evitar confusions. També és recomanable etiquetar la roba del carrer per saber a qui pertany en el cas de pèrdua.
  • Els alumnes no es podran dutxar per agilitzar l’estada als vestidors, ja que disposem dels mateixos durant un temps determinat.
  • En el cas que un alumne arribi tard i ja s’hagi entrat al vestuari, s’ha de dir a recepció del CEM Estruch perquè avisin a la responsable de l’activitat que passi a buscar al nen(a).

Per tots els motius abans citats es convoca a totes les famílies que hagin inscrit als seus fills a l’activitat de piscina el dilluns 23 de setembre a les 16.45h a l’escola (el lloc es concretarà a posteriori). Es prega màxima assistència atès els possibles canvis en el funcionament i cuota actual de la piscina.

You may also like...